top of page
WhatsApp Image 2024-05-03 at 15.53.08.jpeg

FemRising Retreat

13 - 15 september

Om retreatet

Hämtning, lämning, möten, prestation, fokus, framåt. Närvaro i stunden i all ära, men ibland behöver vi stanna, lyssna, vara, reflektera och ta en ny riktning. Eller kanske hitta tillbaka till den riktning vi satt. 

FemRising bjuder in dig till en helg för att pausa, vila, spjälka livet och landa med en grupp kvinnor i liknande situation som du. I breathwork, yoga, meditation, dans, pilates och samtalsövningar börjar vi med att blicka bakåt och ser hur långt du kommit. Vi firar sedan med stolthet vart du befinner dig just nu, prioriterar och sätter sen riktningen framåt.

 

Vad släpper du taget om den här helgen?

Vad längtar du efter just nu?

Vad behöver du?

 

Låt oss ta reda på det tillsammans.

Vad du kan förvänta dig

Helgen bjuder på god hälsosam mat på ett mysigt center 1.5 timma med bil, norr om Stockholm. I en trygg grupp får du mjukna och gå in i den process du längtar efter. En välorganiserad container skapas för dig och hålls av fyra erfarna facilitatorer. Victoria Johansson, Roshi Derakshan, Sara Shokofan och Lisa Åkesson. Det viktigaste för oss, är att du som kvinna känner dig inbjuden, trygg och får det du behöver den här helgen. Då varje session bygger på den föregående, för att ge dig en stabil process, är alla deltagarna med på alla delar. Här får du vila, leka, testa, växa och utmanas inom de trygga ramarna. Här får du vara den du behöver vara.

  • Tre mål om dagen och snacks

  • En goodie bag

  • Förberedande samtal på zoom inför retreatet

  • Totalt 8 sessioner i yoga, pilates, breathwork, samtal, inre arbete och utveckling

  • Eget eller delat rum.

  • Integrerande samtal på zoom efter retreatet.

Det här är för dig som...

... behöver en paus i vardagen
... är redo för nästa steg och känner dig fast
... är öppen för att utmanas
... vill träffa likasinnade kvinnor
... vill äta gott och skratta mycket en helg

... är redo att koppla ihop samarbetet mellan kroppen och sinnet
... är nyfiken på din kontakt med kroppen genom breathwork, yoga, pilates, rörelse och att öppna din röst

Praktiskt:

Du är välkommen att anlända och packa upp från klockan 13:00 på fredagen. Klockan 15:00 startar vi första workshopen och alla är på plats. Det kommer finnas snacks under eftermiddagen och vi äter middag tillsammans klockan 18:30 på öppningsdagen. Vi stänger retreatet tillsammans klockan 15:00 på söndagen.

Storasyster_0226.jpg
Storasyster_0017.jpg

Pris

Priset för retreatet är 6875 kr inkl moms. Du har möjlighet att betala allt på en gång eller delbetala i din takt fram till retreatet. För att säkra din plats betalar du in en bokningsavgift på 2000 kr inkl moms som dras av på helhetssumman. Bokningsavgiften är inte återbetalningsbar. 

Betala allt på en gång

Betala allt på en och samma gång genom faktura.

Delbetala

Vi ger dig möjligheten att delbetala summan genom att få en faktura en gång i månaden fram till augusti.  Exempelvis: Bokar du i maj betalar du 1625 kr inkl moms / månad efter bokningsavgiften är betalad.

Om platsen

Vi kommer befinna oss på en retreatgård cirka 2 h norr om Stockholm. Platsen är omgiven om natur och en å som går strax utanför huset. Det går bra att arrangera samåkning med andra deltagare och anlända med bil (1.5 timmas resa) eller resa kollektivt (2 timmar 9 minuters resa) från Centrala Stockholm. Självklart hjälper vi dig att koppla ihop dig med andra deltagare för att arrangera detta.

Teamet

Sagts om våra retreats

“Den perfekta pausen i vardagen. Jag tilläts landa, bara vara, och dela mina tankar och upplevelser tillsammans med andra kvinnor som öppet delade om sina egna resor. Helgen fyllde mig med energi och övertygade mig ytterligare om att det bästa som finns är att följa flödet!”

Från våra tidigare retreats

bottom of page